Golden Visa

Sabia que amb l’adquisició de la Golden Visa pot obtenir el permís de residència espanyol?

 

Què és y quins beneficis aporta la denominada “Golden Visa”:

 

Golden Visa és la forma de denominar al permís de residència que el govern espanyol ofereix als inversors estrangers per la compra de béns immobles.

 

Des del 27 de Septiembre del 2013, segons la llei 14/2013, els ciutadans procedents de països no pertanyents a la UE poden obtenir el permís de residència sempre que realitzin una inversió mínima de 500.000€ en béns immobles (lliures de càrregues) dins del territori espanyol.

 

La valiesa d’aquest permís és d’1 any, prorrogable a 2 i fins a un màxim de 5 anys. A partir del 5è any, l’inversor pot sol·licitar permís de residència permanent.

 

Beneficis: Poder residir a Espanya, tenir accés a les millors institucions educatives europees, així como tenir garantit el desplaçament por tot el territori Schengen.

 

Requisits: Ser major de 18 anys, no tenir antecedents penals i comptar amb una assegurança mèdica pública o privada autoritzada a Espanya.

 

A Finques Ferreri volem ajudarlo en l’obtenció de la seva Golden Visa. Els nostres col·laboradors l’assessoraran i ajudaran a tramitar aquest document.

ATENCIÓN Este sitio utiliza cookies. Al navegar por el sitio estará accediendo a su uso. Obtenga más información sobre el uso de cookies.

AcceptarCómo configurar