Qui som

 

Historia de Finques Ferreri:


Empresa jove i dinàmica amb origen a Terrassa (Barcelona), activa des de l'any 1998 fins el 2008 en aquesta ciutat, i des de 2016 oberta en Barcelona.
 

D'on partim:


Frederic Ferreri Carpena, gerent de l'empresa, dedicat al món immobiliari des de 1991, es trasllada a EEUU, en concret a l'estat de Florida, l'any 2008. Treballant de Realtor i venent finques procedents de la banca americana, amplía la seva experiencia en aquest fascinant sector.

Al seu retorn, instal.lat a Lloret de Mar, conjuntament amb un soci obre una agència especialitzada en el mercat rus, molt fructífer en aquesta època a la zona de la Costa Brava, i creen, a part de l'agència, una revista camb el mateix nom enfocada al client rus, tant resident como visitant.

Després d'unas enriquidores experièncias, directament a l'extranger i en contacte amb clients d'altres països, reobrim la nostre originària empresa ara a Barcelona ciutat.

 

Que oferim:

Situats al barri de Sant Gervasi, posem tot el nostre coneixament al servei dels nostres clients, per així seguir creixent a nivell professional ajudant, tant als clients a trobar la finca dels seus somnis, com a l'inversor a trobar la finca en què invertir i ampliar el seu patrimoni.


Assesoramient financer per l'obtenció d'hipoteques, tramitacióo de Cèdules d'habitabilitat i Certificats Energètics.

 

La nostra especialitat:

Estem especialitzats en la zona alta de Barcelona, és per això que formem part d'una MLS pertanyent al col.legi API “Agents de la Propietat Immobiliària” en concret APIALIA Zona Alta, on amb les altres 20 agncias que formem part d'aquesta agrupació, podem donar un excel.lent servei tant al client venedor (amb només un interlocutor, però amb 20 agències al seu serviei) com al client comprador que, visitant a una sola agència, pot veure totes les finques dels 20 associados. A part de l'estalvi de temps que oferim al client i d'un tracte molt professional, estem en constant evolució i millora gràcies a diferents cursos i seminaris que practiquem a través del col.legi d'Api i altres estaments.

 

L'esperem per donar solucións a les seves demandes

C. Laforja,44 - 08006 - Barcelona

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque quis augue vitae elit feugiat efficitur. Donec tincidunt tincidunt nisi et maximus. Cum natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

 

Phasellus in non sapien tincidunt accumsan. Aliquam non mattis magna, et viverra elit. Mauris a luctus nulla. Mauris porta nunc id erat tincidunt vulputate non quis in mauris.

Ut commodo tempor magna, quis egestas tellus dignissim ac.

ATENCIÓN Este sitio utiliza cookies. Al navegar por el sitio estará accediendo a su uso. Obtenga más información sobre el uso de cookies.

AcceptarCómo configurar